19 Temmuz 2009 Pazar

Ünlü Popçu Michael Jackson hayatını kaybetti



Ünlü Amerikalı pop yıldızı Michael Jackson'ın (51) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Fransız haber ajansı AFP, ünlü yıldızın Los Angelas'taki evinde dün yerel saatle 12.00 sıralarında kalp krizi geçirdiğini duyurdu.

Acil olarak Los Angeles'da hastaneye kaldırıldığı, tüm çabalara rağmen kurtarulmadığı ifade edildi. Ancak sanatçının öldüğüyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Jackson, 1971 yılında 11 yaşındayken Jackson 5 grubuyla müzik hayatına atılmıştı. Albümleri, yaklaşık 750 milyon sattı. Jackson, 13 Temmuz'da Londra'da başlayacak Mart 2010'a kadar sürecek bir turne ile yeniden sahnelere dönmeyi planlıyordu.

Los Angeles Times gazetesi, internet sitesindeki haberinde, belediye ve polis yetkililerine dayanarak, "pop yıldızı Michael Jackson'ın, bugün öğleden sonra derin koma halinde hastaneye varmasının ardından ölü olduğu doktorlar tarafından ilan edilmiştir" ifadesini kullandı.

AP de durumdan haberdar olan bir kişinin kendilerine Jackson'ın öldüğünü söylediğini bildirdi.

JACKSON'IN KARDEŞİ: "ÖLÜM SEBEBİ, KALP KRİZİ"

Jermaine Jackson, kardeşi Micheal Jackson'ın kalp krizinden öldüğünü açıkladı. Kardeşinin ardından, "Allah her zaman onunla olsun" diye dua eden Jermaine Jackson'ın bu duasının, pop yıldızının Müslüman olduğu yönündeki iddiaları alevlendirmesi bekleniyor.

Jermaine Jackson, kardeşinin öldüğü UCLA Hastanesi'nde bir basın toplantısı düzenledi. Ölümün kalp krizinden kaynaklandığını, ancak kesin sebebinin otopsiden sonra belli olacağını ifade eden Jermaine Jackson, kardeşinin özel doktoru ve hastane doktorlarının çok uğraş verdiğini söyledi. Jackson, bir saatten fazla süren müdahalenin sonuç vermediği ve kardeşinin yerel saat ile 14.26'da (TSİ 24.26) hayatını kaybettiğini belirtti. Konuşmakta zorlanan Jermaine Jackson, basın mensuplarından özel yaşamlarına saygı göstermesini istedi.

1989 yılında Bahreyn'e yaptığı bir gezi sonrası Müslüman olan Jermaine Jackson, basın toplantısının sonunda kardeşinin ardından "Allah her zaman onunla olsun. Seni seviyorum" diye dua etti. Her ne kadar Jermaine Jackson kendi dinine göre dua etse de bu durum, yıldızın Müslüman olduğu iddialarını yeniden gündeme getirdi. Micheal Jackson da son yıllarda kardeşi gibi Bahreyn'e gitmiş ve bir süre orada yaşamıştı. Müslüman olduğu öne sürülen Jackson bu iddiayı ne yalanladı ne de doğruladı.

ünlü popçuya bilgiediniyorum ailesi olarak rahmet yakınlarına başsağlıgı diliyoruz.

1 yorum:

Adana Jigolo on 2 Ocak 2021 07:31 dedi ki...

MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

* GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

* EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

* EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

* KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

* TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

* KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

* SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

* 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

Yorum Gönder

Emeğe Saygı Yorum Yapmadan Geçme...

 

Sikiş, Bedava Porno, Sıcak Video, Liseli Sikiş Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template